7 sfaturi pentru decorarea bradului artificial de Crăciun

2800

Articole recomandate

Crăciunul înseamnă pentru mulți oameni o perioadă de odihnă, el este asociat cu vacanța și relaxarea. Împodobirea bradului de Crăciun reprezintă o tradiție veche și un moment deosebit, de neuitat, care trebuie trăit alături de cei dragi din familie. Bradul de Crăciun poate fi încărcat cu diverse accesorii și decorațiuni, care sunt un atribut caracteristic al sărbătorilor de iarnă. Pentru a te bucura de magia acestui moment trebuie în primul rând să-ți cumperi un brad de Crăciun, și dacă te decizi să alegi un brad artificial vei avea avantajul de a-l folosi în fiecare an. 

Care este principalul motiv pentru care este bine să cumperi din timp bradul artificial de Crăciun? În primul rând pentru a nu ajunge cu 1-2 zile înainte de seara de Ajun să fii în criză de timp, pentru că mai ai de făcut încă destul de multe cumpărături, și să te întrebi cum de ai reușit să lași pe ultima sută de metri procurarea bradului de Crăciun. Poți alege încă de pe acum un model interesant din gama de brazi artificiali online, care să fie pe placul tău și care să se potrivească perfect în camera unde vrei să-l așezi. Dacă vei cumpăra un astfel de brad artificial în afara sezonului de Crăciun vei avea avantajul de a beneficia de reduceri substanțiale de 30% și de livrare gratuită la orice adresă din țară, tot anul.



Împodobirea bradului se poate face într-un mod foarte interesant cu puțină fantezie. Dacă vrei ca acesta să arate cât mai original, nu rămâne decât să îndrăznești să visezi mai mult și să te lași în voia 

imaginației. Este foarte bine să faci în fiecare an ceva diferit, astfel încât bradul să fie împodobit altfel și să pară că este un alt brad, în alt stil și cu un farmec aparte. Întotdeauna bradul va fi cea mai importantă piesă din decorul casei, de aceea trebuie astfel împodobit încât să arate cu adevărat spectaculos.

Iată câteva sfaturi și idei creative pentru decorarea bradului de Crăciun: 

1.Poți sărbători Crăciunul acasă la tine cu un brad împodobit cu tot felul de dulciuri și bomboane. Un astfel de brad poate fi împodobit cu ornamente din bomboane, cu diferite modele interesante de acadele, cu ghirlande cu bomboane colorate, de forme și de mărimi diferite, cu mici căsuțe din turtă dulce și alte ornamente dulci interesante.



2. Alege roșu și auriu pentru decorațiunile de brad, pentru că acestea sunt culori de lux, specifice și tradiționale acestei Sărbători de Crăciun. Roșul este și culoarea vinului fierbinte cu scorțișoară care se bea în anotimpul rece, dar și culoarea obrajilor înfrigurați de gerul iernii. Cu această culoare pentru globuri și ornamente de brad nu vei da greș niciodată, vei fi mereu în tendințele anului.

3. Pentru mai multă distracție și veselie de Crăciun, împodobește-ți bradul artificial cu jucării. Poți alege tot felul de păpuși, figurine, jucării lucrate manual. Foarte interesante sunt jucăriile din lemn, în formă de pinguin, urs polar, șoricel, buburuză, albinuță, vulpe, iepuraș sau bufniță.



4. Pentru a aduce eleganța în casa ta alege decorațiunile strălucitoare, în nuanțe aurii: globuri din sticlă suflată manual, figurine aurii de agățat, ghirlande, clopoței, flori decorative aurii, beteală strălucitoare și steaua din vârful bradului, care este piesa de rezistență a acestuia.








5. Dacă ai un brad artificial bogat și foarte înalt îl poți împodobi cu ornamente din sticlă care sunt spectaculoase și îți oferă farmecul unui decor multicolor creat tocmai de aceste decorațiuni transparente în numeroase nuanțe de culori. Într-un brad artficial bogat în ramuri, cu lumini în multe culori, poți agăța aranjamente de efect, globuri diafane, transparente, albe, roșii sau în alte nuanțe, ghirlande și alte accesorii specifice de Crăciun.








6. Foarte interesante sunt ornamentele din materiale naturale și care sunt de tip handmade, ca de exemplu: ghindele, feliile uscate de mandarine, de portocale și lămâi, nucile, merișoarele de pădure, conurile de brad, batoanele de scorțișoară și altele.



7. Alege albul-argintiu pentru a avea un brad artificial mai elegant și mai strălucitor. Folosește ghirlande luminoase cu LED, aceastea sunt și mai economice, combină diferite ornamente de forme și mărimi variate. Poți aplica decorațiuni din materiale cu texturi diferte, globuri albe și argintii, steluțe, globuri din sticlă transparentă cu aplicații argintii și alte decorațiuni de agățat. Albul și argintiul te duc cu gândul la fulgii de nea, la strălucirea gheții, la un peisaj de iarnă desprins parcă dintr-un basm sau dintr-o poveste. Pentru a aduce farmecul iernii și la tine în casă poți cumpăra chiar un brad artificial alb sau argintiu care imită foarte bine un brad acoperit cu zăpadă. O variantă rece poate fi creată și prin decorațiuni albastre care au diferite reliefuri și înflorituri interesante, sau prin ornamente în formă de sâniuțe, steluțe sau reni. 



Inspiră-te din una din variantele de mai sus de împodobire a bradului pentru a te distra și pentru a te bucura alături de cei dragi de momente speciale din plin!










 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Social : Începe citirea contoarelor!
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Social : Fumatul poate provoca decesul prematur
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Social : Când vine apa rece la Cumpăna?
Pagina a fost generata in 0.9051 secunde