Imagini de coșmar

Moartea lui Ionuț Alexandru Miu - SINUCIDERE SAU ACCIDENT?

7145
4
Un teribil accident rutier a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, în zona podului de la Doraly, din cartierul Poarta 6. Un tânăr de 25 de ani probabil a ținut să-și pună în aplicare un plan sinucigaș făcut în pripă sau ticluit de ceva timp, fără a se mai gândi vreo clipă la ce lasă în urma sa. A apăsat pedala de accelerație și a "zburat" cu peste 130 de km la oră! Direct pe lumea cealaltă... Nu există nicio urmă de frânare pe șosea, aspect care-i determină până și pe polițiști să se gândească la faptul că tânărul ar fi intenționat să-și pună capăt zilelor.

Era marți, ora 23, când prin apelul unic de urgență 112 s-a anunțat un accident teribil care a avut loc în zona podului de la Doraly, din Constanța. Când au ajuns la fața locului, atât echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, cât și cele ale Poliției și Serviciului de Ambulanță au rămas înmărmurite la vederea imaginilor de coșmar. Autoturismul în care se afla tânărul reușise să dărâme un stâlp de electricitate și s-a oprit direct în parapetul podului. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost distrusă în totalitate. Pompierii s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră să scoată corpul neînsuflețit al tânărului dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, o mașină pe care acesta, se pare, o venera, pe care o "tunase" și în care investise mii de euro, reprezentând bijuteria cu care se mândrea prietenilor.



Dar cum s-a produs tragedia? Polițiștii de la Rutieră spun că Alexandru Miu, de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen, circula pe strada Brizei, dinspre Poarta 6 spre Billa. În zona podului rutier care trece peste calea ferată, care face legătura între Șoseaua Mangaliei și bulevardul Aurel Vlaicu, mașina tânărului a intrat în coliziune cu un stâlp după care s-a oprit în parapetul podului. Autoturismul a fost făcut praf, iar șoferul a murit pe loc. Din primele estimări, băiatul rula cu o viteză foarte mare, de peste 130 de km la oră.



Pasionat de mașini tunate și jocuri de noroc


Unii apropiați ai băiatului susțin că Alexandru Miu ar fi trimis, cu puțin timp înainte de a se petrece accidentul, sms-uri în care ar fi dat de înțeles că are intenții sinucigașe. Din câte se pare, tatăl său este grav bolnav, aspect ce este posibil să-l fi afectat pe Alexandru. Tot amicii săi spun că tânărul era plin de viață, că îi plăceau jocurile de noroc, dar că nu ar fi avut atât de multe datorii încât să vrea să-și pună capăt zilelor. Nu se droga, iar la petreceri consuma băuturi alcoolice, dar nu în cantități foarte mari.

Unele persoane au vehiculat ideea că ar fi avut discuții cu iubita, fiind posibil ca acest lucru să-l fi demoralizat foarte tare și să-l fi determinat să-și pună capăt zilelor. El lucra ca operator dană la o firmă din port, era pasionat de mașini, dovadă că autoturismul pe care-l conducea în noaptea de marți spre miercuri, un Volkswagen, cu numărul de înmatriculare CT - 87 - MIU, era tunat. Așa cum se poate constata și de pe pagina sa de facebook, Alexandru Miu era pasionat de autoturisme, el postând cu mândrie fotografii cu mașina sa în care a investit mii de euro. Medicii legiști urmează să efectueze necropsia și să stabilească dacă Alexandru Miu a consumat alcool înainte de a se urca la volan.





Comentează știrea

FONDURI NERAMBURSABILE UE
15 noiembrie 2012
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Catalin
15 noiembrie 2012
viteza

bai estimare. cine a facut expertiza pentru a stabili viteza?

nelu
15 noiembrie 2012
f bine

duca-s-ar in pula, si toti cei ca el.

Miu Roxana
18 noiembrie 2012
puisorul

din cauza voastra care vorbiti atat de aiurea fara a sti ceea ce a fost cu adevarat o sa ne imbolnavim si mai rau, noi, familia lui. pastrati-va comentariile pentru voi, nu este nimic adevarat din ceea ce a aparut la televizor si persoanele care au aparut la interviuri, ii vom da in judecata, incetati va rog cu vorbitul urat, intelegeti suferinta noastra va implor!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.642 secunde