Misterul morții lui IONUȚ ALEXANDRU MIU. Iată ce spune iubita lui

Joi, 15 Noiembrie 2012
5821
Moartea tânărului de 25 de ani care a ales să-și pună capăt zilelor urcând la volanul mașinii sale tunate și uitând piciorul pe pedala de accelerație la peste 130 de km la oră rămâne în continuare un mister. Ieri, polițiștii au aflat de la medicii legiști că Ionuț Alexandru Miu consumase alcool, rezultatele testării fiind că acesta, la momentul producerii accidentului, avea o alcoolemie de 1,25 la mie!

Unul dintre cele mai teribile accidente rutiere de la Constanța din ultimii ani a avut loc, marți, 13 noiembrie, pe strada Brizei, din cartierul Poarta 6. Nu ne referim aici la numărul de victime întinse pe marginea drumului, ci la imaginile de coșmar ce au fost lăsate în urma unui gest, se pare, suicidal pentru care-ți trebuie, ce-i drept, mult sânge rece și curaj!

Ce l-a determinat să-și pună capăt zilelor?

În jurul orei 23, după ce a consumat băuturi alcoolice, Ionuț Alexandru Miu, de 25 de ani, s-a urcat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf la care ținea ca la ochii din cap, în care prietenii spun că investise mii de euro, și a plecat într-o cursă nebună. Lipsa unor urme cât de mici de frânare la fața locului și ceea ce a rămas din mașină după impactul deosebit de puternic cu parapetul podului ce trece peste calea ferată din zona Doraly demonstrează și vine, totodată, să întărească varianta unei sinucideri planificate!

 

Dar de ce? Ce ar fi avut pe suflet un tânăr de 25 de ani, care, aparent, avea parte de tot ce își dorea? Avea un loc de muncă bun, plătit foarte bine (operator dană la SC Minmetal); avea o mașină la care ținea ca la ochii din cap, la care era în stare să buchisească sau să șlefuiască toată ziulica fără a se plictisi; avea, de asemenea, o prietenă frumoasă și cu care se împăca foarte bine, în pofida a ceea ce s-a speculat în presa ultimelor zile.Se pare că existau, într-adevăr, probleme de familie, tatăl său, grav bolnav, fiind plecat, în această perioadă, în Israel, pentru un transplant de măduvă. Nu era însă un motiv, spun cei apropiați, care să-l determine să facă un astfel de gest. Dimpotrivă! Povara familiei va fi acum cu mult mai grea…Prietenii acestuia ne-au povestit că îi plăcea să joace la "păcănele", dar că nu băga în această pasiune sume enorme de bani, ci cel mult cinci milioane de lei vechi pe lună.

În cercul de prieteni, Ionuț Alexandru Miu era cunoscut ca un băiat care se adapta foarte ușor, comunicativ, cu care se putea glumi, dar se puteau vorbi și lucruri serioase. Pentru toți prietenii lui, gestul pe care acesta, se pare, l-a făcut, i-a lăsat fără cuvinte. Ei nu-și imaginează că a fost în stare să își distrugă într-un asemenea hal "bijuteria" de mașină pe care o avea. Dar poate că tocmai acest lucru a și vrut! Dacă el nu mai este, să nu mai rămână nimic nici din "iubirea" lui pe patru roți… Gestul inexplicabil este întors pe toate părțile, dar nimeni nu poate ști cu certitudine ce a fost în mintea lui Ionuț Alexandru Miu în seara respectivă.Ce spune iubita lui Alexandru

Pentru că s-a vehiculat faptul că în seara tragediei acesta s-ar fi certat cu iubita sa, fata neagă acest lucru. Ea este devastată de durere și nu îi vine să creadă că, astăzi, iubitul ei va fi dus pe ultimul drum. Pe pagina sa de facebook, Cătălina spune că nu există pic de adevăr în faptul că nu se înțelegeau sau că se certau. "Niciodată nu m-am certat cu el! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun, iubitule!", spune fata.

Un ultim mesaj postat pe pagină sună astfel: "Unii iartă, pentru că încă mai iubesc și ar durea prea tare să plece, alții nu iartă, pentru că încă iubesc și ar durea prea tare să rămână. Unii pretind că totul e bine, nu, de fapt, toți pretindem că totul e bine. Unii mint ca să nu facă rău, unii spun adevărul ca să nu facă rău oricum mai târziu. Unii cred că s-a terminat, alții știu asta. Unii se topesc de dor, alții nu îndrăznesc să o facă. Unii caută pe cineva care să asculte cum «nu mai pot!», alții tac, zâmbesc, crezând că până nu o spui cu voce tare nu o simți. Unii mai așteaptă încă un semn, alții și-au închis de mult telefoanele alea, oricum cine ar trebui să sune nu sună, și cine sună, chiar nu contează acum".

Poliția Rutieră continuă cercetările și urmează să facă o expertiză asupra mașinii (a resturilor, mai bine zis) pentru a stabili viteza impusă de Ionuț Alexandru Miu "bijuteriei" sale în acea seară. Nu mai ajută însă pe nimeni și cu nimic.Pagina a fost generata in 0.2494 secunde