IMAGINI ȘOCANTE! Accident rutier macabru. Bărbat TĂIAT ÎN DOUĂ de balustrada podului IPMC. VIDEO & GALERIE FOTO

11345
8

Articole de la același autor

Tragedie rutieră, aseară, la Constanța. Un bărbat a murit pe podul IPMC, sfâșiat de o bucată de fier din balustrada podului. Pavel Cojocaru, de 30 de ani, din Constanța, conducea un BMW pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe podul rutier IPMC, dinspre strada Cumpenei către strada Nicolae Filimon. 


La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, bărbatul a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit violent de balustrada de protecție a podului, care s-a desprins, a pătruns pe ușa din stânga a mașinii și a ieșit prin lunetă. Bărbatul de 30 de ani a fost secționat de parapetul metalic și a decedat pe loc. Alte două persoane, pasagere în autoturism, au scăpat fără nicio zgârietură. Scroll mai jos pentru video




 
 






Comentează știrea

joe
10 iunie 2013
viteza

cand sti ca podul e in lucru...eu trec zi de zi pe acolo cand ma duc si cand ma ntorc de la serviciu,ori cu motocicleta ori cu masina si mai mult de 50 km h pe pod nu merg..din cauza carosabilului care are "GALME" gropi etc...daca ai bmw..si crezi ca tre sa mergi asa,vezi daca merita.ma mir cum de nu este bmw cu nr de bulgaristan

e adevarat nr 2 dar
10 iunie 2013
si balustrada aceea ,,,

daca era solida si pusa de la cap la cap,,,,nu se intampla asta! la 23august in curba era la fel,,,si incepea asa cu capatul (sau lipsea prima parte) ada direct inalt fara sa inceapa de jos de la sol si sa urce usor pana unde tre sa stea ea paralel cu solul la jum de metru sau cat se pune! si lipsind,,prima parte un matiz,,,a intrat in ea anul trecut,,,si exact asta s a intamplat l a omorat pe sofer sau pasager! apoi dupa incident,,,au scos toata balustrada! deci?

max
10 iunie 2013
wow

Nu ca as fi socat prea tare de imagini,viteza ucide iar pe strada nu conteaza cat de bun sofer esti tu,ci cat de prosti sunt altii..Vezi accidentul lui Meliu.Totusi in goana dupa senzational imi aduceti aminte de vulturii care se reped la starvuri,Cred ca ar trebui sa aveti un minim de decenta,nu stiu ce ati vrut sa realizati cu imaginile astea,cateodata va compatimesc,va hraniti cu tragediile celorlalti.

Debus
10 iunie 2013
Mda

Pasagerul a declarat ca soferul se angrenase intr-o depasire. Si totusi, este un pod ... si mai mult ... sunt doua benzi pentru ambele sensuri. Pacat, uneori suntem prea grabiti sa ne gandim cu o banala greseala poate duce la tragedie.

adevar graieste
10 iunie 2013
sigur nu va mai face depasiri pe pod

un bizon mai putin, bine ca nu a omorat niste nevinovati

min
15 iunie 2013
Ai dreptate

Viteza NU ucide, doar IMPACTUL!

Răspuns la: wow
Adăugat de : max, 10 iunie 2013
Nu ca as fi socat prea tare de imagini,viteza ucide iar pe strada nu conteaza cat de bun sofer esti tu,ci cat de prosti sunt altii..Vezi accidentul...
Popescu
29 iunie 2013
Eu cred

Eu cred ca BMW-ul nu este o masina pentru romani. Cei care si-l permit nu au unde sa-l foloseasca, iar cei care nu si-l permit (vezi nefericitul asta) nu stiu sa-l foloseasca!

Carmen fulganu
20 decembrie 2014
pai daca a cazut balustrada ai ma mir cum de na cazut podu ca constructori astea au uitat unde sa bata cuiu

Condoleante

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6063 secunde