Tânărul MORT în accidentul de pe podul IPMC a fost în închisoare pentru tâlhărie

1276
3
Tânărul MORT în accidentul de pe podul IPMC a fost în închisoare pentru tâlhărie - bmw1-1370860292.jpg

Articole de la același autor

Pavel Cojocaru, bărbatul de 30 de ani care a murit aseară sfârtecat de o bucată de fier din balustrada podului IPMC a fost în închisoare pentru o tâlhărie pe care a comis-o în 2005. Vecinii tânărului spun că, de fapt, Pavel nu ar fi făcut nimic, ci prietenii acestuia ar fi comis tâlhăria, însă pentru că făceau parte din același grup și a fost prezent la locul faptei, a fost încarcerat. 

Comentează știrea

tibi
10 iunie 2013
esti proasta rau

fai prostanaco nu a fost niciodata la politie sau incarcerat cum zici aci

Andreea Iliescu
10 iunie 2013
pt nr. 1

Draga domnule "Tibi", inainte de a adresa cuvinte jignitoare ma gandesc ca poate ar fi bine sa consultati dosarul lui, inregistrat la Tribunalul Constanta pe 20.06.2005. Va multumesc si sper ca data viitoare sa fiti mai bine informat si sa vorbiti in cunostinta de cauza. O seara placuta.

Alina
14 iunie 2013
Lupi fac bani pe durerea altora

Si tu domnisoara reporter nu trebuia sa verifici dosarul vietii....treaba ta a fost sa scoti in evidenta zidul de protectie care in loc sa protejeze ucide !!! Si fa un reportaj cum acea bucata de metal acumm este legata cu o sarma !!! Ai fost mielusel la ei acasa si ai dat dovada ca esti un lup foame de bani !!! Si pentru poza necenzurata vom sta de vorba !! Aia nu e poza de facut public! Poate vei trece si tu prin momentele astea cand iti va fi lumea mai draga !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde