După acuzațiile aduse, Caraivan amenință cu judecata. "Nu avea voie să scoată din unitate acele dispoziții"

7237
3
După acuzațiile aduse, Caraivan amenință cu judecata.
Subcomisarul George Caraivan reacționează după ce a fost acuzat că ar fi emis mai multe dispoziții nelegale și spune că-i va acționa în judecată pe reprezentanții Sindicatului Europol. 


Citește și Când șeful de poliție se crede un mic faraon. Ce dispoziții "ilegale" dădea un subcomisar din Constanța



Șeful Secției 9 Poliție Rurală Topraisar mai spune că tot ceea ce a făcut a fost să-i pună la muncă pe cei din subordinea sa, asftel încât lucrările în vederea rezolvării dosarelor penale să nu mai dureze atât de mult, chiar și până la patru ani.



"Luni dimineață voi merge la șeful IPJ Constanța, îi depun reclamație și prin avocat îl voi da și în judecată. Nu-și poate bate cineva în așa hal de cariera cuiva. Orice manager din Poliția Română, la începutul anului, dă dispoziții pentru buna funcționare a fiecărei unități sau subunități. În primul rând, el (n.r. Cosmin Andreica) nu avea voie să scoată din unitate acele dispoziții. Eu am în lucru foarte multe dosare penale, pentru care eu răspund, având termen de la procurori. Nu am cum să stau toată ziua după ei, să vină și să plece când vor, dar se pare că atunci când îi pui la muncă nu este bine. Dacă reclamă un om o infracțiune, nu este normal să stai 4 ani și să îi ții dosarul pe loc că nu vrei tu să muncești. Despre asta este vorba cu adevărat", a declarat pentru Cuget Liber, subcomisarul George Caraivan, șeful Secției 9 Poliție Rurală Topraisar.


Comentează știrea

Mihai
25 februarie 2017
Sunt normali la cap?

Deci, daca sunt pusi politistii la munca se pling la sindicat ?

MARIUS
25 februarie 2017
Pentru Mihai

Răspunsul este da, se plâng la sindicat. Sindicatul scrie pe Facebook, presa preia ca îi convine , și societatea pierde. Noi toți. ..

Dracu gol
25 februarie 2017
Faraonu

Cititi comentariile si o sa intelegeti....http://sindicateuropol.ro/in-ipj-constanta-solutiile-din-dosare-verificate-de-sefi/#more-665

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5719 secunde