Ce spune șoferul snopit în bătaie de polițista care "seamănă cu Elena Udrea"

1788
Ce spune șoferul snopit în bătaie de polițista care

Articole recomandate

Mircea Ardelean, un bărbat trecut de 50 de ani, domiciliat în comuna Moftin, județul Satu Mare se află internat de cinci zile la Spitalul Județean de Urgență după ce, afirmă acesta, a fost bătut de o agentă de poliție. Bătaia a fost atât de cruntă încât a suferit o rupture de vezică urinară. Totul s-a petrecut în noaptea joi spre vineri, când bărbatul se întorcea de la un nepot, din localitatea învecinată. Acesta consumase câteva pahare de alcool înainte de a se urca la volan, lucru recunoscut atât de el dar constata și de poliția din Carei, care l-a oprit în trafic, scrie adevarul.ro




Conform declarațiilor acestuia, a fost condus la spital, unde i s-au luat mostre de sânge, ca mai apoi să fie dus la secția de poliție. " De acolo a început spectacolul. Ce s-a întâmplat se cam și vede. Erau doi sau trei polițiști și o doamnă și ea nu o înțeles o glumă. I-am zis că... tare mult semănați cu Elena Udrea. Și ea s-a ridicat și mi-a zis f**** și m-a lovit aici(zona genitală), după care mi-am pierdut cunoștința. Nu știu dacă o dat și ăia, nu știu asta. În jur de două noaptea m-au scos afară.", a declarat bărbatul pentru cotidianul Informația Zilei. 


Acesta ar fi rugat echipajul de poliție să îl ducă până acasă, invocând că nu se simte prea bine, dar aceștia au refuzat. Bărbatul a fost dus acasă de un taximetrist, care a acceptat să îl transporte pe încredere că îi va plăti cursa la final, acesta neavând suficienți bani asupra lui. Abia a doua zi bărbatul a ajuns la spitalul din Carei, de unde a fost transferat de urgență la Satu Mare pentru a fi operat. El a suferit o ruptură de vezică urinară și este internat și în prezent. Poliția s-a sesizat despre acest caz din presă, în cursul zilei de luni, 21 februarie, nefiind anunțați nici de către organele de ordine din Carei despre această violență, nici de către medici. Prima reacție a poliției a fost de a afirma că se fac cercetări în acest caz, ca mai apoi să ofere circumstanțe atenuante. 


"Pe tot parcursul drumului, domnul a fost foarte recalcitrant. La un moment a sărit printre scaunele din față și a reușit să prindă volanul mașinii, moment în care colegii mei au tras pe dreapta și așa l-au imobilizat. Nu am fost sesizați sub nici un fel de nici o leziune suferită de domnul respectiv, ne-am sesizat din presă. După primele verificări, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei. Rezultatele finale le vom afla după finalizarea anchetei procurorilor.", a afirmat Răducu Silaghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare. 


Bărbatul se află în spital, acolo unde va mai petrece câteva zile. Acesta este dispus să facă tot posibilul să își facă dreptate, recunoscând greșeala sa, de a conduce beat, pentru care e dispus să plătească, dar dorește ca și cei care l-au bătut pe el să plătească pentru ceea ce au făcut. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Eveniment : ARDE O MAȘINĂ POLARIS! - Update
Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Eveniment : UPDATE / Kovesi, la Curtea de Apel
Pagina a fost generata in 0.9268 secunde