Video VIDEO / Ce s-ar fi întâmplat în România dacă un polițist rutier ar fi spart geamul unei mașini?

5855
4
VIDEO / Ce s-ar fi întâmplat în România dacă un polițist rutier ar fi spart geamul unei mașini? - untitled-1473059480.jpg

Articole recomandate

Recent, o filmare în care o femeie a fost încătușată de polițiști a inflamat spiritele. Dacă vă amintiți, femeia trecuse pe roșu și, în momentul în care s-a încercat legitimarea ei, aceasta a refuzat agresiv să dea date cu privire la identitatea ei. Întreaga situație a fost înțeleasă într-un alt mod de cei prezenți, care au început să huiduie oamenii legii pentru tratamentul aplicat femeii, care a fost încătușată și condusă la secția de Poliție.


Citește și Video. S-a lăsat cu istericale! Polițiști înjurați ca la ușa cortului, după ce au încătușat o femeie care a traversat pe roșu


O situație similară s-a petrecut în America. Un șofer a refuzat să prezinte organelor de poliție actele și a refuzat totodată cooperarea cu omul legii. După cum se poate vedea în filmare, polițistul nu a stat pe gânduri și a spart pur și simplu geamul mașinii pentru a face dreptate. Dacă scena s-ar fi petrecut în România, oare cum ar fi reacționat apărătorii femeii încătușate în urmă cu ceva timp?


Comentează știrea

demi
5 septembrie 2016
democrație originală

Cum era de așteptat, la români nu le plac astfel de exemple așa că, dacă polițistul ameeican nu a acționat pe placul lor, nu mai comentează nimeni! Doar n-o să-l critice pe american, dacă era polițist român, ștergeau cu el pe jos. Românii își terfelesc doar conațioalii, pe străini îi pupă peste tot!

demi
5 septembrie 2016
democrație originală

Cum era de așteptat, la români nu le plac astfel de exemple așa că, dacă polițistul american nu a acționat pe placul lor, nu mai comentează nimeni! Doar n-o să-l critice pe american, dacă era polițist român, ștergeau cu el pe jos. Românii își terfelesc doar conațioalii, pe străini îi pupă peste tot!

costica
5 septembrie 2016
Suntem o forță de neoprit!

Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com

vasile
6 septembrie 2016
lege si ordine

Policemanul chiar a fost rabdator in cazul asta. Soferul merita ridicat dupa primele 30 secunde si incatusat, iar apoi dus la sectie sa.i citeasca si obligatiile nu numai drepturile civile. Pe cand si in Rromania asa ceva?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9327 secunde