Video VIDEO "HAI SĂ FACEM CELEBRU UN GUNOI". AȘA FACE UNGURUL ȘI LA EL ACASĂ ? Cine este individul care a isterizat o țară întreagă

2724


Turistul cu mașină de Mureș care a isterizat o țară întreagă după ce și-a golit portbagajul plin de gunoaie pe marginea drumului între Costinești și Tuzla a fost găsit cu ajutorul internauților. Individul se numește Istvan Tekse si este din Târgul Mureș, sau Marosvásárhely, după cum scrie chiar el pe pagina sa de facebook. Așteptăm însă și reacția autorităților care deși au avut la dispoziție un material video cât se poate de clar și concludent nu au făcut nimic pentru a-l pedepsi pe individ. 




xxx


În data de 13 august, o țară întreagă a reacționat virulent la adresa unui șofer certat cu bunul simț, care a găsit de cuviință să-și golească porbagajul de gunoaie, pe DN39, între Tuzla și Costinești. 

Totul a pornit după ce bărbatul a fost filmat de un bărbat: "Hai sa facem celebru un gunoi care isi goleste portbagajul de gunoaie intre Costinesti si Tuzla! Nr inmatriculare: MS 12 FYT. Share, poate ajunge videoclipul si la el!", este postarea celui care a filmat momentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2885 secunde