Video "Hai să facem celebru un gunoi!"- NESIMȚIRE FĂRĂ LIMITE. Un turist își golește portbagajul de mizerii, între Costinești și Tuzla / Imaginile zilei

366361
16

Articole recomandate

Nesimțirea atinge cote maxime pe litoral. Un material video postat pe Facebook surprinde momentul în care un turist oprește mașina pe DN39, între Tuzla și Costinești pentru a-și goli portbagajul de gunoaie. 


"Hai sa facem celebru un gunoi care isi goleste portbagajul de gunoaie intre Costinesti si Tuzla! Nr inmatriculare: MS 12 FYT. Share, poate ajunge videoclipul si la el!", este postarea celui care a filmat momentul. 

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gabriel
13 august 2016
?

De ce n-ai sunat la Politie?

Sima
13 august 2016
@ Gabriel

Mă uit la bivolul ăsta nesimțit din imagine, de pe fața căruia se vede cum se revarsă impertinența și prostia, și consider că ar fi trebuit tocat cu ranga pe locul respectiv. Mă gîndesc că dacă poliția ar fi făcut ceva la momentul respectiv (dacă ar fi fost chemată), în mod obligatoriu legea ar trebui să se autosesizeze acum după ce au fost făcute publice imaginile cu acest dobitoc imbecil scăpat de la zoo. Sunt convins că există prevederi în lege pt. astfel de situații.

Turist
13 august 2016
Ecologizare

Lasati-l, bietul de el, ca vor veni voluntarii (elevi sau studenti) sa "ecologizeze" zona. Sau va trimite Fagadau constantenii, ca lor le place curatenia.

Eu
13 august 2016
Un gunoi

Ce sa-i ceri precopitatului asta cu maiou si chiloti de bazar? Imbecilizatii astia ocupa loc pe planeta degeaba si produc numai gunoi si prostie.

Vészi Tibor
13 august 2016
Identitatea gunoiului

"Domnul" din filmare se numeste Tekse István, pe facebook il gasiți ca "Istvan Te" este din Tg. Mureș un țâpar

Degeaba
14 august 2016
Normal

Din pacate in Ro. asta e normal si daca ia o amenda sau te duci la el si il intrebi de ce, nu va intelege cu ce a gresit. Taran cu doua clase.

Tila
14 august 2016
Gunoiul

Bun. S-a gasit : Nr. masina Ms 12 FYT, numele , Tekse Istvan,proda video . POLITIA , ACTIONATI SI ROG INFORMATI OPINIA PUBLICA CE MASURI S-AU LUAT ? Bravo pentru cel care a filmat. Este o atitudine cetateneasca !

Tila
14 august 2016
Masuri

P.S. Ar fi corect ca sa se promoveze URGENT , o lege pentru astfel de cazuri , pentru ca sunt multeeeeee. Nu amenda tata , munca in folos public prin maturarea strazilor 30 zile . Dupa programul de la serviciu - daca are serviciu .

Andrei
14 august 2016
Politia

Politia e alt subiect de discutie - dezamgire... cand suni la politie cu altceva decat accident grav sau "valeu ma omoara astia!" nu se sinchisesc porcii sa-si miste cururile amortite... Am sunat la un mom dat sa anunt ca e plin de seringi folosite pe spatiul verde in spatele blocului (in centrul capitalei). Credeti ca a venit cineva? Aurolacii si tiganii si drogatii sunt ok si acum, nu i-a deranjat nimeni...

aneta
14 august 2016
nesimtirea fara limite

sa stiti domnule ca nu conteaza daca ai " chiloti din bazar " pot fi si facuti de tine in casa ci conteaza mai mult gradul tau de civilizatie si cultura

Răspuns la: Un gunoi
Adăugat de : Eu, 13 august 2016
Ce sa-i ceri precopitatului asta cu maiou si chiloti de bazar? Imbecilizatii astia ocupa loc pe planeta degeaba si produc numai gunoi si prostie.
16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0072 secunde