Toate știrile despre zacuscă în ziarul Cuget Liber Online.

Zacuscă

9 articole cu tagul " zacuscă". Ultima știre adaugata : Luni, 19 Martie 2018.

19 Martie 2018
Marți, 20 martie, de la ora 14.30, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, avându-i ca gazde pe conf. univ. ing. Liliana Panaitescu și Stanică Enache, ...
Cuget Liber -
12 Noiembrie 2014
Ingrediente: 2 kg gogonele, 2 kg gogoșari, 1 kg morcovi, 1 borcan sos de roșii cu ardei (800 gr) , 500 ml ulei, 1,5 kg ceapă, sare și piper după gust. Mod de preparare: Gogonelele se spală, se taie pe jumătate și se fie ...
Stire din Cetățenești : Zacuscă pentru iarnă în trei variante
Cuget Liber -
11 Octombrie 2014
Bucătăria tradițională românească ține mult la acest preparat de casă, motiv pentru care și rețetele sunt numeroase. Pentru că este sezonul conservelor, prezentăm, în continuare, trei variante de zacuscă delicioasă:Zacus ...
Cuget Liber -
16 Septembrie 2013
Ingrediente: 2 kg ceapă, 3 kg ardei gogoșar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg roșii proaspete, 1 l ulei, sare de mare.Mod de preparare: Ceapa și ardeii se rad pe răzătoarea mare. Se pune ulei la încins, se adaugă ceapa și se l ...
Cuget Liber -
23 August 2013
Specialiștii în gastronomie au găsit soluția pentru a obține o zacuscă rapidă, dietetică și care se poate consuma după doar câteva ore, fără să-i fie cumva afectat gustul.Ingrediente: 1,6 kg vinete (medii sau mici), 1,4 ...
Cuget Liber -
07 Octombrie 2011
Ingrediente: 2 kg ceapă, 3 kg ardei gogoșar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg roșii proaspete, 1 l ulei, sare de mare.Mod de preparare: Ceapa și ardeii se rad pe răzătoarea mare. Se pune ulei la încins, se adaugă ceapa și se l ...
07 Septembrie 2011
Piețele sunt pline de legume de toate soiurile, tarabele gem sub greutatea lor, dar cumpărătorii sunt puțini. Mulți vin, se uită, se învârt, caută prețul cel mai mic, cumpără un kilogram două de roșii, cât pentru o salat ...
Cuget Liber -
25 August 2011
Ingrediente: 20 de gogoșari, 20 de vinete frumoase, 800 g ceapă, 500 ml ulei.Mod de preparare: Spălați si zvântați bine, cu un prosop zarzavaturile, după care le puneți la copt și le curățați de pielițe, dar fără să vă u ...
13 Septembrie 2010
Misiune grea pentru gospodine anul acesta. Obișnuite să-și umple cămările cu conserve de toamnă de toate felurile, ele sunt nevoite acum să reducă drastic cumpărăturile din cauză că nu mai au bani ca în anii trecuți, iar ...

Cele mai accesate ştiri

Pagina a fost generata in 0.2079 secunde