ZenFone 6 ar putea fi unul dintre primele telefoane cu ecran "perforat"

636
ZenFone 6 ar putea fi unul dintre primele telefoane cu ecran

Articole recomandate

ASUS a avut un start mai lent pentru seria de smartphone-uri ZenFone, însă în ultimul an a câștigat destul de mult teren, oferind atât design, cât și capabilități de top, comparabile cu cele ale concurenței. Ei bine, în cazul generației ZenFone 6, compania ar putea fi una dintre cele care aduc pe piață noile tendințe, câteva imagini care au apărut online cu prototipuri ale noilor smartphone-uri ASUS sugerând că acestea vor fi printre primele cu "display perforat".


Samsung se lăuda săptămâna viitoare că va lansa Galaxy A8s cu un display de sus până jos și o nouă tehnologie pentru integrarea camerei în acesta, însă ASUS ar putea fi prima companie care aduce pe piață un ZenFone 6 cu display perforat. Acesta ar păstra în mare parte design-ul lui ZenFone 5, în afară de partea de sus a ecranului care ar renunța la notch în favoarea unui mic ofirificiu în colțul din stânga sus, unde să fie găzduită camera frontală.

Alte design-uri posibile ar putea fi un notch în formă de picătură de apă în centrul ecranului, sau un notch în formă de semicerc în colțul din dreapta sus, aceste prototipuri fiind de asemenea fotografiate și publicate online.


sursa: go4it.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3347 secunde