Yahoo Mail. Serviciul nu funcționează în continuare pentru toată lumea

548
1
Yahoo Mail. Serviciul nu funcționează în continuare pentru toată lumea - stireyahoo-1387124139.jpg

Articole recomandate

Serviciul de webmail Yahoo Mail nu funcționează în continuare pentru mulți utilizatori. Problemele au început în urmă cu câteva zile. Jeff Bonforte, vicepreședinte senior la Yahoo responsabil cu această platformă, scrie, pe blogul oficial al serviciului, că problemele sunt cauzate de defecțiuni hardware într-un centru de date. "Această problemă a fost mai greu de rezolvat decât ne așteptam inițial. Avem zeci de oameni care lucrează pentru a remedia problema", a scris el.

Aceasta este doar una din problemele recente ale Yahoo Mail. După schimbarea interfeței în octombrie, anul curent, mulți utilizatori s-au plâns că serviciul nu mai funcționează corect. Alții și-au manifestat nemulțumirea față de noua interfață și au creat o petiție pe Change.org pentru a determina compania să revină la vechiul Yahoo Mail. Serviciul de webmail al Yahoo are peste 282 milioane de utilizatori în toată lumea.  

Comentează știrea

Daniela
24 august 2014
Yahoo Mail. Serviciul nu funcționează în continuare pentru toată lumea

Mare problema asta, astept mailuri care ma intereseaza si nu le pot accesa. Mai rau este ca aici nu toata lumea are yahoo ca sa stie ca nu functioneaza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4982 secunde