Windows 8.1 Update 1 poate fi downloadat

180
Windows 8.1 Update 1 poate fi downloadat - windows81-1397037702.jpg

Articole recomandate

Microsoft a lansat oficial pachetul de actualizare Update 1 pentru Windows 8.1, conținând optimizări ce sporesc performanțele, securitatea și funcționalitatea dispozitivelor cu sistem Windows 8.


Disponibil atât pentru versiunea Windows 8.1 x86 cât și tablete cu Windows RT 8.1, pachetul Update 1 este distribuit gratuit prin serviciul Windows Update împreună cu patch-urile de securitate obișnuite pentru Windows 8.1.


Iată care sunt principalele noutăți pentru Windows 8.1 Update 1:


Modul boot-to-desktop este folosit acum ca setare implicită pentru dispozitivele care nu dispun de interfață touch, acestea pornind direct în mediul Desktop clasic și nu Ecranul de Start.


Taskbar-ul prezentat în modul Desktop găzduiește acum și aplicații Modern UI descărcate din magazinul Windows Store, afișate în rând cu cele pentru desktop pentru selectare cu ajutorul cursorului. Suplimentar, noul buton Windows Store permite accesarea magazinului de aplicații direct din modul Desktop.


Încă afișat la apăsarea butonului Start de pe Taskbar, Ecranul de Start a primit câteva modificări ce vin în sprijinul utilizatorilor de PC-uri cu mouse și tastatură. Avem acum butoane Search și Power, un nou meniu pentru personalizarea listei de tiles-uri accesibil la click dreapta, precum și un sistem de evidențiere în listă a aplicațiilor nou instalate.


Devenit puțin mai prietenos, sistemul Windows 8.1 va mai primi încă cel puțin un update important înainte de lansarea Windows 9. Actualizarea Windows 8.1 Update 2, disponibilă după jumătatea acestui an, va marca readucerea sistemului Windows 8 la o formă prietenoasă posesorilor de PC-uri desktop, cu Start Menu complet funcțional și mai multe modificări ce pregătesc terenul pentru Windows 9.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4183 secunde