Video VIDEO. Cele mai tari telefoane, distruse cu o bâtă de baseball!

274
1
VIDEO. Cele mai tari telefoane, distruse cu o bâtă de baseball! - htcsmashescompetitioncanocrush-1428389706.jpg

Articole recomandate

La scurt timp după lansarea Galaxy S6, se pare că suntem asaltați cu clipuri... distructive. Cel mai recent este publicat de HTC și include o bâtă de baseball, scrie playtech.ro.


De dragul comparațiilor nu foarte utile și al generării de trafic, internetul a fost asaltat în ultimele săptămâni cu clipuri distructive ce includeau unele dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri ale momentului. Într-unul dintre ele, un iPhone 6 Plus, HTC One M9 și Galaxy S6 Edge au fost îndoite cu forță de un robot.

Pentru că se poartă și probabil taiwanezii s-au săturat să-și vadă terminalele chinuite, au publicat propriul lor clip distructiv. Acest scurt metraj de aproximativ două minute îl are în centrul acțiunii pe jucătorul profesionist Robinson Cano echipat într-un costum cu branding HTC. Astfel, dacă aveți o fascinație pentru terminalele distruse în slow motion, mai jos puteți vedea cum sunt spulberate de o bâtă de baseball un iPhone 6, Galaxy S5 și LG G3, completează playtech.ro.


Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5619 secunde