Video VIDEO. ANTVR Kit, alternativă atractivă la Oculus Rift

260
2
VIDEO. ANTVR Kit, alternativă atractivă la Oculus Rift - antvrkitrealitatevirtualaalterna-1400560959.jpg

Articole recomandate

ANTVR Kit este numele unui set de realitate virtuală care, deși este inspirat din Oculus Rift, duce respectivul concept la un alt nivel.

La această oră, numărul kit-urilor de realitate virtuală existente nu este foarte mare. Având în vedere că doar Oculus Rift și Sony Project Morpheus îmi vin în minte și nici unul dintre ele nu este comercial disponibil, cu siguranță mai este loc de o alternativă. Aceasta vine de la un dezvoltator chinezesc și poartă numele de ANTVR Kit.

Creația din imaginea de mai sus momentan se află în stadiu de proiect pe Kickstarter, încercând să adune 200.000 de dolari pentru a intra în producție de serie. Cu 38 de zile rămase și peste 100.000 de dolari deja strânși, este puțin probabil să nu devină realitate.

,,Controller-ul nostru unic care se transformă poate fi folosit ca și gamepad, sabie light saber, pistol sau joystick. Îl puteți folosi pentru a vă juca jocuri de tip FPS/TPS/FLY/ACT/RAC și multe alte genuri. O unitate de măsurare inerțială (IMU) pe 9 axe integrată în controller face toate aceste lucruri posibile."





Sursa: www.playtech.ro


Comentează știrea

discover here
8 iunie 2014
discover here

volcano ecigs Stiri Tehnologie : VIDEO. ANTVR Kit, alternativă atractivă la Oculus Rift | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online discover here http://harrisburgboyscyo.com/liquid-hangsen/searching-for-the-right-hangsen-liquid-kits.asp

Recommended Web site
10 iunie 2014
Recommended Web site

e cig batteries Stiri Tehnologie : VIDEO. ANTVR Kit, alternativă atractivă la Oculus Rift | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Recommended Web site http://jerrydouglassrealty.com/dekang-e-liquid-50ml/ecig-mod-refills-for-reusable-cigarettes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8677 secunde