Vești proaste pentru utilizatorii de iPhone: Acest model nu va mai primi update pentru iOS

1205
1
Vești proaste pentru utilizatorii de iPhone: Acest model nu va mai primi update pentru iOS - iphone-1492261533.jpg

Articole recomandate

Phone-urile sunt foarte apreciate de către consumatori în special datorită faptului că acestea stau pentru mulți ani pe lista de dispozitive cu suport software din partea Apple. 


Din păcate însă, la un moment dat actualizările software sunt oprite, iar iPhone 5 este cel mai recent dispozitiv din gama iOS care nu va mai primi update la cel mai recent iOS. Se pare că versiunea actuală, iOS 10.3.1 va rămâne ultima disponibilă pe acest dispozitiv, scrie Go4it.

Apple a livrat deja versiunea beta a noului update minor de iOS, care aduce sistemul de operare la versiunea 10.3.2, însă aceasta este compatibilă exclusiv cu dispozitive care beneficiază de chipset pe 64 de biți.

Întrucât iPhone 5 (și "fratele" său 5C) sunt ultimele smartphone-uri Apple cu procesoare pe 32 de biți, acestea vor rămâne în urmă după update. Nu este tocmai clar de ce Apple a luat această decizie abia la versiunea 10.3.2 de iOS și de ce nu a așteptat până la lansarea din toamnă a lui iOS 11 până să oprească suportul.

Odată cu acest update, iPhone 5S și iPhone SE vor rămâne singurele modele de iPhone cu display de 4" care încă primesc actualizări software. Toate celelalte modele care continuă suportul sunt modele din familiile 6, 6S și 7, care vin cu display-uri de 4,7, respectiv 5,5". Această decizie este cu atât mai ciudată cu cât știam deja că iOS 11 va oferi exclusiv suport pentru dispozitivele cu chipset-uri pe 64 de biți, aplicațiile compilate pentru procesoare pe 32 de biți din AppStore nefiind compatibile cu următoarea versiune majoră a sistemului de operare mobil.


Comentează știrea

samsung
17 aprilie 2017
excelenta stire

o stire de senzatie marca cugetliber sau mai bine zis copy paste

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5174 secunde