€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Veste bună pentru pasionații de "Războiul stelelor"

Ştire online publicată Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Compania Walt Disney Co. a anunțat că va produce o nouă serie "Războiul stelelor/ Star Wars", pentru viitorul său serviciu de streaming, Disney+, a anunțat șeful companiei, Bob Iger, citat de Reuters.

Acțiunea noii serii o va preceda pe cea a filmului "Rogue One: A Star Wars Story", lansat în 2016, și îl va avea în distribuție pe actorul Diego Luna.

Filmările vor debuta anul viitor, a mai spus Iger.

Acesta a mai anunțat că Disney dezvoltă o nouă serie bazată pe benzile desenate Marvel dedicate personajului negativ Loki, cu Tom Hiddleston în rolul principal.

Disney a anunțat anul trecut că va lansa propriul serviciu de streaming în 2019, iar Iger a precizat că este vorba despre sfârșitul acelui an, scrie realitatea.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3146 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6733 secunde