Twitter a reintrodus opțiunea de a bloca anumiți utilizatori

100
Twitter a reintrodus opțiunea de a bloca anumiți utilizatori - stiretwitter-1387124113.jpg

Articole recomandate

Twitter a reintrodus pentru utilizatorii săi posibilitatea de a-i împiedica pe anumiți "followeri" să îi urmărească pe această rețea de microblogging, revenind astfel foarte repede asupra modificării funcției în cauză, care a generat un val de proteste în rândul userilor, informează AFP.

"Am implementat o modificare în legătură cu felul în care butonul «Blocare» funcționează", a explicat joi seară, pe un blog, unul dintre directorii companiei Twitter, Michael Sippey. "Am decis să revenim asupra acestei schimbări, după ce am primit reacții numeroase din partea utilizatorilor, iar noi nu dorim niciodată să introducem funcții care le dau utilizatorilor noștri impresia că nu ar fi în siguranță. Toate blocajele pe care le-ați activat funcționează în continuare", a adăugat el.

Sistemul inițial de blocare - la care Twitter a revenit în cele din urmă - permite utilizatorilor să împiedice anumiți "followeri", pe care îi aleg ei înșiși, să le urmărească activitatea pe această rețea de socializare. Sistemul modificat permitea utilizatorilor blocați să urmărească activitatea utilizatorilor care nu îi doreau printre "followerii" lor și chiar să redistribuie mesajele acestora - însă "ascunzându-le" de utilizatorii care îi blocaseră.

Printre argumentele avansate de Twitter pentru a justifica această schimbare la care a renunțat într-un final se află dorința de nu stârni furia utilizatorilor blocați - întrucât modificarea nu le mai permitea acestora să știe că au fost blocați. "Odată cu renunțarea la modificarea funcției de blocare, utilizatorii vor putea din nou să știe că au fost blocați", a explicat Michael Sippey.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde