Mai multe ştiri online:

Tubecast Pro: aplicația săptămânii

Ştire online publicată Luni, 27 Octombrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
foto: allaboutwindowsphone.com
Tubecast Pro: aplicația săptămânii - inaction-1414401185.jpg
În ciuda fricțiunilor din trecut, relația dintre Google și Apple merge mai departe, iar prima companie lansează sau actualizează cu regularitate aplicațiile software pentru platforma software iOS a celei din urmă. La polul opus se situează relația cu Microsoft, Google refuzând în continuare să lanseze vreo aplicație pe platforma Windows Phone, iar această situație îi forțează pe utilizatori să caute produse alternative pentru serviciile populare precum YouTube. Citește mai departe...

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7152 secunde