Tu știi cum poți afla cine te suna cu număr anonim?

1213
3
Tu știi cum poți afla cine te suna cu număr anonim? - telefon-1478622421.jpg

Articole recomandate

Cu siguranță ai pățit și tu să fii sunată cel puțin o dată cu număr ascuns. Astfel de apeluri sunt deranjante, mai ales dacă le primești noaptea sau atunci când te afli în compania unei persoane speciale ori la un eveniment important.


De fiecare dată, însă, faptul că cel care te sună este pus pe glume în momentele cele mai nepotrivite reprezintă marea problemă. De aceea, existența unei modalități de a-l descoperi pe făptaș este binevenită.

Conform playtech.ro, a apărut o aplicație pe mobil pentru iPhone și Android, care te ajută să afli cine te sună cu număr necunoscut. Practic, Truecaller are capacitatea de a detecta dacă numărul ascuns îl aveți de fapt în agenda de telefon.


Comentează știrea

stela
8 noiembrie 2016
oportunitate

Un subiect de film care iti aduce bani! Pentru a ocupa un loc în echipa noastră sunt necesare următoarele: seriozitate, cunoștinte minime de operare calculator, studii medii. Oferta: contract de comision, training online gratuit, suport și logistică pe tot parcursul activității, scrisoare de recomandare pt. cei cu rezultate concrete, program flexibil. Oferim și cerem seriozitare! Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un mesaj pe adresa de email:[email protected]

aa
9 noiembrie 2016
Articol tehnic de gradinita

True Caller are doar posibilitatea de a afisa date pentru numerele care nu sunt salvate in agenda personala, prin accesarea bazei de date partajata de catre utilizatorii serviciului sau. Diferenta intre număr anonim si numar care nu are date in telefonul personal este imensa.o aplicatie nu poate cunoaste un numar care nu este transmis de catre operatorul de retea. Documentati-va înainte de a publica toate prostiile. Un articol de 2 bani, realizat dupa o documentatie de gradinita.

raluca
9 noiembrie 2016
cine te suna?

cine te suna te iubeste sau te dusmaneste pentru ca nu-i dai bani imprumut / proverb-'la un prost sa nu-i faci traista!' caci apoi se crede cineva adica face paranoia! poate se face un control financiar la firmele de pe str poporului si apoi sa scrie in ziar cat au dat spaga.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Tehnologie : BMW recheamă în service 23 de modele
Pagina a fost generata in 0.5652 secunde