TELEKOM suspendă activitatea magazinului Clickshop.ro

375
TELEKOM suspendă activitatea magazinului Clickshop.ro - shutterstockdeutschetelekomlogoo-1485948601.jpg

Articole recomandate

Telekom Romania suspendă activitatea ClickShop.ro, unul dintre magazinele online ale operatorului economic, începând cu data de 15 februarie 2017, ora 11.00. 


Măsura face parte din seria de eforturi de concentrare asupra activității de bază a companiei. Telekom va continua vânzarea online de produse și servicii pe website-urile www.germanos.ro și www.telekom.ro, în conformitate cu specificul IT&C al businessului său - produse și servicii de comunicații și entertainment integrate, fixe sau mobile. 


Domeniul asociat magazinului online www.clickshop.ro va rămâne activ, oferind informații pentru utilizatorii care au achiziționat produse prin intermediul site-ului în ultimii 5 ani. 


Numărul de suport pentru clienți 021.9262 și adresa e-mail [email protected] vor rămâne în continuare active pentru cei care doresc să adreseze întrebări referitor la comenzile anterioare, service produse, retururi și situații conexe. Astfel, clienții vor beneficia de servicii de suport și garanție pentru produsele achiziționate, conform legislației în vigoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Tehnologie : Facebook lansează Delegated Recovery
Pagina a fost generata in 0.5616 secunde