Tabletele Samsung Galaxy Tab4, anunțate oficial

188
Tabletele Samsung Galaxy Tab4, anunțate oficial - samsunggalaxytab4101-1396523829.jpg

Articole recomandate

Tabletele Samsung Galaxy Tab4 nu fac parte din gama de top a producătorului coreean, însă prezența lor pe piață este foarte importantă. Samsung ar trebui să vândă destul de multe și este foarte posibil ca să le vedem și în magazinele românești atunci când vor fi disponibile pe piețele internaționale. Gama Galaxy Tab4, așa cum o numește producătorul, este formată din trei modele, cu diagonala ecranului de 10.1", 8" și respectiv 7".


Galaxy Tab4 10.1 se încadrează la limita de jos a segmentului mainstream. Da, dotările din carcasă sunt atractive șiam apreciat prezența modulelor 3G/LTE și GPS. Rezoluția ecranului este însă mică. Chiar și noul Nexus 7 a venit anul trecut cu un ecran full HD și încă la un preț atractiv. Comunicatul oficial nu este foarte clar, dar este posibil ca tableta de 10.1" să vină în două versiuni: WiFi/3G și WiFi/3G/LTE. Așa cum putem observa în poză, Samsung nu a renunțat la butoanele fizice, amplasându-le lângă o latură lungă a ecranului. Ne vom uita acum la Galaxy Tab4 8.


Modelul de 8" din seria Galaxy Tab4 este cel mai atractiv, în mod special datorită ramei înguste a ecranului. Dotările sunt în principiu identice cu cele ale fratelui mai mare, diferența fiind dată de bateria ce trebuie să încapă într-o carcasă mai mică. Apreciem folosirea ultimei versiuni a sistemului de operare Android, iar rezoluția ar trebui să fie mult mai potrivită pentru diagonala ecranului. Mai jos găsiți specificațiile pentru tableta Samsung Galaxy Tab4 7.


În teorie, un chipset cu procesor quad core la 1,2 GHz ar trebui să fie suficient pentru o bună parte din utilizatori. Contează însă destul de mult ce chipset au folosit cei de la Samsung. În cazul modelului de 7", capacitatea bateriei nu a fost menționată de producător în comunicatul de presă inițial. Tableta aceasta este și ușor mai groasă decât cele mai mari.


În comparație cu alte tablete de la Samsung, aceste noi modele au o carcasă mată în partea din spate. Ele vor fi livrate cu mai multe aplicații și servicii, cum ar fi Group Play, Samsung Link sau WatchON. Prețurile pentru tabletele Samsung Galaxy Tab4 nu au fost anunțate, însă ele sunt așteptate pe piață în acest trimestru.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3097 secunde