Surface Pro 3, un hibrid tabletă/laptop foarte atractiv

173
Surface Pro 3, un hibrid tabletă/laptop foarte atractiv - surfacepro3primaryprint-1400740222.jpg

Articole recomandate

Microsoft a organizat evenimentul Surface pe care l-a anunțat acum două săptămâni. Deși tableta Surface Mini nu și-a făcut apariția, compania a anunțat însă cea de-a treia generație a tabletei Surface Pro, iar schimbările survenite sunt foarte interesante.

Potrivit go4it.ro, noul Surface Pro 3 oferă un ecran care nu doar că este mai mare, diagonala de 12" oferind un spațiu mai amplu de ecran, dar folosește și raport de aspect 3:2, care este mai puțin obișnuit. Adoptat de altfel și de către Google pentru Chromebook Pixel, acest format oferă mai mult spațiu util pentru navigația Web în poziția orizontală și este mai apropiat de formatul unei coli de hârtie în poziție verticală. Poate că unii utilizatori amatori de multimedia nu vor fi încântați de această schimbare, însă Microsoft vizează sectorul productivității, iar adoptarea acestui format este una bine venită.

În interior, noul Surface Pro 3 oferă procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 din generația Haswell, un sistem de răcire activ, 4 sau 8 GB de memorie RAM și unități de stocare SSD cu capacități de 64, 128, 256 sau 512 GB. Bateria va oferi o autonomie mai bună, Microsoft promițând circa 9 ore de libertate în locul celor 6-7 ore oferite de generația anterioară Surface Pro 2.

Lista dotărilor mai include un adaptor Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, două camere foto cu rezoluție de 5 MP și un set complet de senzori. Conectivitatea oferă un port USB 3.0, un slot MicroSD, un conector audio jack de 3,5 milimetri și o ieșire Mini Display Port. Conectivitatea va putea fi extinsă cu ajutorul unei stații de andocare, aceasta oferind patru porturi USB (din care 2 de tip 3.0), conector Ethernet și ieșiri audio/video, menționează go4it.ro.

Microsoft Surface Pro 3 va intra pe rafturile magazinelor din SUA și Canada începând din iunie, lista țărilor unde acest produs va fi disponibil urmând să fie extinsă în august. Până acum, România nu figurează însă pe această listă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4184 secunde