€ 4.6662
£ 5.2488
$ 4.0794

Mai multe ştiri online:

Studiu: Netflix consumă 15% din traficul global de internet. Cât consumă YouTube

Ştire online publicată Vineri, 05 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Nu este greu de înțeles de ce serviciile de streaming câștigă teren în mod constant. Acum câțiva ani, dacă doreai să vizionezi un film online, trebuia să plătiești pentru acest lucru în avans, și dacă nu-ți plăcea, rămânea problema ta. Serviciile de streaming din ziua de azi permit utilizatorilor să vizioneze orice film sau emisiune TV pentru un preț lunar fix, ceea ce înseamnă o economie pentru utilizatori.


Din acest motiv, nu este surprinzător să aflăm că Netflix ar putea să consume 15% din traficul global de internet, cel puțin așa arată datele furnizate de compania de bandwidth management —Sandvine, citate de Ubergizmo. Compania susține că numai Netflix consumă aproximativ 15% din traficul global de internet și, în ciuda faptului că YouTube există pe piață de mai mult timp — acesta consumă 11,4%.


De asemenea, studiul mai arată că aproape 58% din traficul downstream de pe internet este realizat de conținutul video.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 76597 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2568 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2080 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7089 secunde