Sony te pregătește de Cupa Mondială cu tema FIFA

360
Sony te pregătește de Cupa Mondială cu tema FIFA - temafifasonyworldcup1-1400133598.jpg

Articole recomandate

Cei care au cumpărat smartphone-uri Sony în ultimele 6-9 luni au observat că pe cutia produsului se găsete logo-ul Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia. Sony este unul din partenerii competiției și o promovează printr-o temă pentru Android. 


Fundalul ecranelor principale nu putea fi altceva decât un stadion.Interfața a primit un fundal verde, iar simbolul pentru sertarul cu aplicații a devenit o mige de fotbal. Butoanele sistemului de operare de la baza ecranului au devenit puțin neclare deoarece par să fie imprimate cu vopsea albă pe gazon.În sertarul cu aplicații, icon-urile sunt afișate pe schița unui teren de fotbal. Ecranele principale și ecranele cu aplicații sunt indicate în partea de sus cu ajutorul unor mici steaguri galben-verzi și a unei mingi de fotbal. 


Meniul Settings a primit la rândul său un fundal diferit. Din păcate, această temă nu poate fi instalată pe orice smartphone cu Android. Ea a fost creată de Sony pentru telefoanele sale, scrie go4it.ro.Tema necesită Android 4.3 sau 4.4 și pare să fie acceptată de smartphone-urile cu ecran HD sau full HD. Astfel, ar ar trebui să poată fi instalată pe modelele Xperia Z, Xperia SP, Xperia Z Ultra, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Xperia T2 Ultra și Xperia Z2.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4034 secunde