SONY își avertizează clienții. Au scos pe piață laptopuri periculoase!

232
2
SONY își avertizează clienții. Au scos pe piață laptopuri periculoase! - sonyvaiofit11a-1397384470.jpg

Articole recomandate

Gigantul japonez în domeniul electronic Sony a îndemnat vineri posesorii de laptopuri din seria Vaio Fit 11A să "înceteze imediat" să le utilizeze, din cauza unei proleme la baterie, relatează AFP.


"Există un risc de supraîncălzire a bateriei, care ar putea avaria o parte a calculatorului", a anunțat grupul într-un comunicat.


Aproximativ 25.905 de unități au fost livrate, până în prezent, la nivel mondial, a precizat un purtător de cuvânt.


"Cerem clienților să-și oprească imediat laptopul, să scoată cablul din priză și din computer și să înceteze să-l folosească", a scris Sony în comunicat.


"Tocmai studiem controlarea și repararea gratuită a produselor afectate", a adăugat grupul, care este pe cale să înregistreze numerele de serie potențial vizate.


"Informații noi, detaliate, vor fi furnizate în săptămânile următoare", a precizat grupul.


Potrivit unui purtător de cuvânt, bateriile vizate nu sunt modele Sony, ci au fost furnizate de grupul Panasonic-Sanyo, unul dintre cei doi cei mai mari producători de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial.


Vaio Fit 11A este un nou model de laptop "multi-flip", a cărui particularitate constă în faptul poate fi transformat în tabletă, ercanul putând să fie suprapus peste tastatură.


Comentează știrea

hermes poland
19 mai 2014
hermes poland

hermes paket tracking uk Stiri Tehnologie : SONY își avertizează clienții. Au scos pe piață laptopuri periculoase! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes poland http://www.debrugopweg.nl/images/hermes-bags-finland-hermes-poland-685.aspx

MBT Garissa Shoes shopping
30 mai 2014
MBT Garissa Shoes shopping

mbt shoes research Stiri Tehnologie : SONY își avertizează clienții. Au scos pe piață laptopuri periculoase! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Garissa Shoes shopping http://www.ceadesbolivia.org/mbt-online/muller-godschalk-mbt-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Tehnologie : Facebook face MODIFICĂRI în News Feed
Pagina a fost generata in 0.5431 secunde