Smartphone-ul modular de la Motorola, intră în producție într-un viitor apropiat

231
Smartphone-ul modular de la Motorola, intră în producție într-un viitor apropiat - motorolamotomodular1-1386671019.jpg

Articole recomandate

Cunoscut sub numele de cod Ara, proiectul pentru un smartphone modular de la Motorola ar putea să producă în curând un terminal comercial. El ar putea fi vândut prin programul Moto Maker, de personalizare a terminalelor. Motorola permite momentan în Statele Unite alegerea unor combinații de culori pentru smartphone-ul său Moto X. Dennis Woodside, CEO Motorola, a afirmat de curând că primul prototip va fi prezentat în curând, iar produsul final ar putea fi vândut prin Moto Maker. Din păcate, ar putea să fie disponibil inițial doar în Statele Unite, la fel ca modelele Moto X personalizate.


Proiectul Ara este interesant din multe puncte de vedere. Un utilizator ar putea să-și construiască smartphone-ul care i se potrivește. Alegi un ecran mare sau un ecran mai mic, chipset entry level, mainstream sau high end și baterie mai mare sau mai mică. Sunt sigur că mulți ar opta pentru un ecran mai mic, dar cu un chipset high end în spatele lui, renunțând poate la camera foto pentru o baterie mai generoasă. Pe de altă parte, un smartphone cu ecran mare, dar cu facilități mai modeste ar putea avea un preț mai atractiv.


Luna trecută am aflat că Motorola a găsit un partener pentru construcția smartphone-ului modular, folosind metode de tipărire 3D pentru module. Suntem curioși să vedem când vor fi disponibile primele terminale comerciale, în ciuda faptului că s-ar putea să nu părăsească teritoriul american într-o primă instanță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Tehnologie : Prăbușire istorică pe PIAȚA PC-urilor
Pagina a fost generata in 0.3836 secunde