€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Samsung ar putea renunța definitiv la brandul Note

Ştire online publicată Joi, 13 Octombrie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
Samsung ar putea renunța definitiv la brandul ”Note”, ca urmare a imensului scandal al smartphone-urilor care iau foc.Coreenii au realizat un sondaj legat de încrederea în brandul Note, după scandalul exploziilor. Rezultatul sondajului a fost că mai mult de jumătate dintre respondenți consideră că brandul Note are acum o conotație negativă și că nu ar mai lua în calcul cumpărarea unui alt model.

Drept urmare, este logic ca Samsung să caute un înlocuitor. În fond, nu este nimic anormal în forma de capitalism actuală ca o problemă care a pus în pericol viața oamenilor să se rezolve cu un joc de imagine.

Pe de altă parte, Samsung nu va renunța și la brandul principal al diviziei sale de smartphone-uri, potrivit news.ro. Galaxy este un brand prea puternic la acest moment și nu a fost afectat de scandal în aceeași măsură ca "Note".

Samsung Electronics a oferit joi stimulente financiare clienților din Coreea de Sud care își schimbă smartphone-urile Galaxy Note 7 cu alte modele ale companiei, în condițiile în care încearcă să își protejeze reputația în urma crizei provocate de aprinderea telefoanelor, transmite realitatea.net.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7651 secunde