€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Samsung a prezentat în premieră telefonul pliabil

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Samsung Electronics a prezentat miercuri, în premieră, mult-așteptatul său telefon pliabil, la o conferință pentru dezvoltatorii organizată la San Francisco, cerând programatorilor pentru Android să înceapă să lucreze la aplicații pentru acest dispozitiv, transmite News.ro.


Producătorul sud-coreean de electronice a mai lansat o nouă tehnologie pentru ecrane flexibile destinate dispozitivelor mobile și a anunțat că lucrează împreună cu Google la dezvoltarea acesteia.


Telefoanele pliabile promit să permită utilizatorilor să efectueze activități mai complexe, efectuate de obicei pe tablete sau laptopuri.

Obiectivul evenimentului de miercuri a fost să obțină reacții deosebit de importante, pentru că dezvoltatorii vor avea nevoie să probeze noile tehnologii cu aplicații, pentru a vedea că funcționează fără probleme atunci când telefonul va lua forma unei tablete.

Samsung se numără printre cele câteva companii care au anunțat că telefoanele pliabile vor fi introduse în curând pe piață.

Deși Samsung nu a anunțat când va lansa noile dispozitive, analiștii anticipează că acest lucru se va întâmpla în prima jumătate a anului 2019, în caz contrar riscând ca noile telefoane Apple să i-o ia înainte.

Dave Burke, vicepreședinte de inginerie pentru Android, a confirmat acest termen la o conferință organizată separat de Google în California.

”Lucrăm îndeaproape cu Samsung la un nou dispozitiv, pe care intenționează să îl lanseze la începutul anului viitor”, a spus Burke.

Compania chineză Huawei Technologies a anunțat la rândul său că intenionează să lanseze un smatphone 5G cu ecran pliabil la jumătatea anului 2019.

Atât Samsung cât și Huawei au fost devansate însă de un startup chinez producător de ecrane, care a prezentat săptămâna trecută un telefon pliabil cu un ecran de 7,8 inci, la un preț de circa 1.300 de dolari. Royole a anunțat că va începe să primească comenzi la sfârșitul lunii decembrie.

Prețurile mari ar putea descuraja o cerere mare imediată pentru aceste produse, iar unii analiști au îndoieli că există o cererea uriașă pentru astfel de telefoane.

Samsung nu a oferit miercuri detalii refereitoare la prețurile noilor telefoane.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8339 secunde