Samsung a lansat Smartphone Gamepad, un periferic Bluetooth pentru jocuri

207
Samsung a lansat Smartphone Gamepad, un periferic Bluetooth pentru jocuri - 00eigp20frontblackstandardonline-1387288425.jpg

Articole recomandate

Față de prototipul prezentat în martie, Smartphone Gamepad folosește acum un design diferit. Carcasa este acum de culoare neagră, aceasta  fiind fabricată din material plastic și folosind o ramă din oțel pentru ranforsare.  Samsung Smartphone Gamepad include și un stativ retractabil, acesta putând susține telefoane cu diagonale între 4 și 6,3". Noul accesoriu Samsung are dimensiuni de 137,78 x 86,47 x 31,80 mm și o greutate de 195 de grame, acesta incluzând o baterie cu o capacitate de 160 mAh.


Perifericul pentru jocuri lansat de Samsung oferă două joystick-uri analogice, un D-Pad digital, patru butoane și două trăgace frontale, acesta apropiindu-se astfel de gamepad-urile standard cunoscute. Smartphone Gamepad se conectează prin intermediul conexiunii Bluetooth 3.0 cu orice telefon Android 4.1 sau mai nou, acesta oferind însă și câteva funcții care sunt compatibile doar cu telefoanele Samsung care folosesc Android 4.3 sau mai nou.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3032 secunde