Rezistă internetul de la Orange sau Digi | RCS-RDS în timpul statului acasă?

1524
Rezistă internetul de la Orange sau Digi | RCS-RDS în timpul statului acasă? - unnamed-1584538092.jpg

Articole recomandate

Orange, cel mai mare operator telecom din România, și Digi | RCS-RDS, cel mai mare furnizor de servicii fixe de internet, au venit cu detalii despre situația actuală. Una dintre grijile românilor e dacă internetul "ține" sau nu. Asta și pentru că o parte din populație lucrează de acasă. Cei doi operatori au explicat în ce stadiu suntem, informează playtech.ro.


Perioada asta de distanțare socială vine și cu o presiune sporită pe serviciile de internet. S-a văzut în China cât de grav poate fi. Orange are atât servicii fixe, cât și cea mai mare de abonați mobili. Digi | RCS-RDS, de cealaltă parte, e lider pe segmentul serviciilor fixe, iar rețeaua mobilă e pe locul patru la nivel național.


Orange a explicat că a înregistrat în ultima perioadă creșteri ale consumului de servicii de voce și date. A fost creștere atât pentru servicii de voce, cât și pentru internet – pentru videoconferințe, streaming video sau rețele sociale. Operatorul a înregistrat o creștere a traficului cu 30% în MyOrange și o creștere cu peste 25% față de o săptămâna obișnuită a interacțiunilor clienților cu platformele și entitățile digitale Orange.


Orange a spus că e pregătită să susțină cererea mai mare de servicii. Infrastructura va fi completată în caz de nevoie. Operatorul susține că rețeaua și-a dovedit fiabilitatea în situații în care a fost supusă unui grad ridicat de încărcare: sărbători sau evenimente mari, cum ar fi meciurile de fotbal.


Digi | RCS-RDS a spus că face apel către clienți și utilizatori să nu intervină asupra echipamentelor din domiciliu, să nu facă singuri modificări ale cablurilor, rețelei, astfel încât să nu fie necesară intervenția echipelor noastre în interiorul spațiului locativ. Compania susține că are una dintre cele mai dezvoltate și avansate rețele, iar acesta e un mare avantaj pentru utilizatori.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5146 secunde