Probleme cu Facebook, Instagram și WhatsApp în Europa. Căderi și în România

Miercuri, 03 Iulie 2019
297
Utilizatorii Facebook și ai celorlalte două servicii importante pe care le deține, Instagram și WhatsApp, platforme tot mai folosite pentru promovarea online a produselor de larg consum, au avut probleme, miercuri, în unele țări din Europa, precum și pe coasta de est a SUA, Brazilia, Australia, Japonia și alte locuri, scrie Daily Mail. Au fost raportate probleme cu Facebook și în România, mai ales în zona Bucureștiului, conform downdetector.com.


La Instagram, au fost semnalate probleme legate de postarea pe news feed, posibilitatea de a vedea "poveștile" și de încărcarea de conținut. Peste 4.000 de utilizatori au raportat problemele, pe site-urile de specialitate.


De asemenea, unii useri au raportat că nu puteau accesa, luni, Facebook. Circa 1200 de oameni s-au plâns că nu pot intra pe rețeaua socială, până la transmiterea acestei știri.


De asemenea, unii dintre utlizatorii WhatsApp s-au plâns că nu pot primi sau transmite mesajele sau că nu pot să se conecteze. Un număr mic de utilizatori au raportat că nu pot să intre efectiv pe WhatsApp, potrivit Daily Mail.
Pagina a fost generata in 0.1525 secunde