Mai multe ştiri online:

Primul telefon ce va rula Android, Windows Phone și Firefox OS

Ştire online publicată Luni, 05 Ianuarie 2015. Autor: Cuget Liber Online.
foto: playtech.ro
Primul telefon ce va rula Android, Windows Phone și Firefox OS - alcatelonetouchpixi3thumb-1420459868.jpg
Pentru că fiecare platformă mobilă actuală vine cu avantajele ei, Alcatel Pixi 3 va fi disponibil cu Android, Windows Phone sau Firefox OS. La ora actuală există mai multe sisteme de operare dedicate telefoanelor inteligente. Pentru un grad sporit de fiabilitate, au existat deja mai multe tentative de producție a unor modele cu două astfel de platforme. Până acum însă, nu am auzit nici măcar zvonuri referitoare la un aparat cu două astfel de sistem de operare. Citește mai departe...

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.889 secunde