€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Premieră în România, de la Google

Ştire online publicată Miercuri, 15 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Utilizatorii români de YouTube au la dispoziție, începând de miercuri, noile aplicații YouTube Music și YouTube Premium prin care pot asculta muzica preferată fără a fi deranjați de reclame, se arată într-un comunicat de presă al Google, deținătorul canalului de streaming.

Potrivit sursei citate, noua aplicație YouTube Music poate fi descărcată din Play Store and App Store sau poate fi accesată de pe desktop la music.youtube.com.

Aplicația vine în două variante: una gratuită, susținută de reclame, iar alta cu abonament, sub titulatura YouTube Music Premium, cu un tarif de 22 de lei/lună. Față de versiunea gratuită, YouTube Music Premium oferă redare în background, descărcări, nu are reclame, iar muzica poate fi ascultată offline. Funcționalitatea "Offline Mixtape" din YouTube Music Premium descarcă automat piesele preferate ale utilizatorului.

În YouTube Music poate fi ascultată sau vizionată muzica preferată într-un singur loc. Astfel, pot fi găsite piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicație plecând de la un artist sau o piesă, întregul catalog de remixuri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri și videoclipuri.

Abonații Google Play Music vor primi automat acces la YouTube Music Premium, în timp ce Google Play Music rămâne neschimbat, în sensul că utilizatorii vor putea accesa toată muzica achiziționată, colecțiile încărcate și playlist-urile salvate.

Alături de YouTube Music, tot de miercuri este disponibilă în România și aplicația YouTube Premium, o versiune premium pentru întreaga platformă YouTube, prin care utilizatorii pot avea acces la conținutul YouTube Originals, ce cuprinde seriale și filme originale, precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City și multe altele.

YouTube Premium este gratuit în prima lună, iar apoi disponibil cu un abonament de 26 lei/lună.

Larry Page și Sergey Brin au fondat Google în anul 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajați la nivel global, oferind o gamă largă de produse și platforme populare ca: Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome și YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37459 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Cultură-Educație
ieri, ora 10:14 Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română 6080 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română
Actual
azi, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2098 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1911 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7204 secunde