€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Polonia exclude echipamentele Huawei din viitoarea rețea 5G

Ştire online publicată Duminică, 27 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polonia a luat decizia de a exclude echipamentele Huawei din dezvoltarea rețelei 5G, preferând să folosescă tehnologie din Europa, după ce un oficial al companiei chineze a fost arestat, sub acuzația de spionaj, conform Reuters.

"Arestarea unui spion înseamnă sfârșitul discuției", a declarat un oficial al guvernului polonez, care a vorbit sub condiția anonimatului. "Cred că chinezii nu vor fi prezenți în 5G în Polonia".

Compania finlandeză Nokia și cea suedeză Ericsson sunt companiile europene din telecomunicații sunt alternativele pentru Polonia, care are cea mai mare economie din Estul Europei.

Președintele polonez Andrzej Duda a sugerat de asemenea eliminarea Huawei.

Oficialii au anunțat acum două săptămâni că a arestat un executiv Huawei și un fost oficial polonez sub acuzația de spionaj. Huawei a concediat persoana arestată, care a negat acuzațiile aduse.

A existat apoi o întâlnire între oficialii Huawei cu guvernul polonez pentru a discuta probleme de securitate.

Mai multe state din Occident au renunțat la folosirea echipamentelor Huawei după ce Statele Unite și-a informat aliații că echipamentele Huawei ar putea fi foloste pentru spionaj. Compania chineză a negat acuzațiile.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7804 secunde