Peste UN MILIARD de utilizatori accesează Facebook de pe un terminal mobil

106
Peste UN MILIARD de utilizatori accesează Facebook de pe un terminal mobil - izc0vxdoeks-1395919305.jpg

Articole recomandate

Dacă mai aveați dubii că trăim într-o epocă a mobilității în care telefoanele sau tabletele sunt platforme hardware mereu conectate și des folosite, cifrele anunțate Facebook vin să înlăture dilema. Compania a anunțat că numărul de utilizatori care accesează celebra rețea de socializare de pe un terminal mobil a depășit un miliard, o cota consistentă din numărul total de persoane care folosesc Facebook.


Cele mai recente cifre care dezvăluie modul în care utilizatorii accesează rețeaua Facebook datau de la finalul anului trecut. Facebook a afirmat atunci că numărul total al utilizatorilor celebrei rețele de socializare este de 1,23 miliarde de utilizatori, 945 de milioane dintre aceștia accesând acest serviciu și de pe un terminal mobil. Mark Zuckerberg a anunțat că, în decurs de câteva luni, numărul utilizatorilor de terminale mobile a crescut ușor și a depășit cifra magică de un miliard.


Compania nu a dezvăluit și creșterea numărului total de utilizatori, însă chiar și conservarea raportului de la finele anului trecut este suficientă pentru a ne face o imagine edificatoare: peste 75% din utilizatorii de Facebook folosesc un telefon mobil, iar numărul lor a ajuns acum la o șeptime din numărul total al populației planetei. Această cifră rotundă reprezintă numărul total al utilizatorilor care au accesat serviciul în decurs de o lună, deci puteam vorbi despre niște utilizatori activi, chiar dacă nu întotdeauna și frecvenți.  


Cu această ocazie, Mark Zuckerberg a dezvăluit că Instagram, rețeaua de partajare foto achiziționată acum doi ani contra sumei de 1 miliard de dolari, o duce și ea foarte bine. Numărul total al utilizatorilor Instagram a ajuns la 200 de milioane, dintre care un sfert s-au înscris în decursul ultimelor șase luni, iar numărul total de imagini partajate a ajuns  20 de miliarde.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3361 secunde