Opțiuni noi pentru Facebook de Halloween

196
1

Articole recomandate

Facebook a anunțat că va introduce două noi funcții cu ocazia sărbătorii de Halloween. Astfel, în modul Live, Facebook va permite aplicarea unor filtre cu măști înfricoșătoare iar reacțiile vor fi înlocuite de simboluri care "prind viață" când sunt selectate.



Măștile vor fi disponibile în următoarele câteva zile pentru utilizatorii de Facebook Live pe iOS în SUA, Marea Britanie și Noua Zeelandă. În lunile următoare măștile vor fi disponibile și celor care utilizează Facebook pe dispozitive Android și în mai multe țări.

Cum puteți folosi măștile Facebook:

selectați butonul Live Video

când sunteți Live pe Facebook selectați iconița "bagheta magică" din colțul din stânga sus

selectați masca dorită din cele disponibile în josul ecranului



Tot de Halloween Facebook lansează și un set de reacții în ediție limitată, în țările selectate, în zilele de Halloween. Pentru a utiliza reacțiile de Halloween, țineți apăsat butonul Like de pe mobil sau plasați cursorul peste butonul Like de pe desktop pentru a vedea opțiunile, apoi alegeți dintre din degetele scheletice (Like), inima din bomboane (Dragoste), vrăjitoare care râde, fantoma , Frankenstein sau dovleac care se uită pieziș.



Comentează știrea

locuitor
31 octombrie 2016
DE ALE URBEI !

Sa se faca rugaciuni / slujbe in toate bisericile si manastirile de aici si de pretutindeni, pentru fratzii nostri intru Hristos . Sa se termine cu sarbatorirea hallweinului cel dracesc si altora asemena acestora, care nu au nimic in comun cu : binele, iubirea si nadejdea-n DUMNEZEU ! Sunt inmarmurit de la atatea nenorociri si necazuri cate se petrec in jurul nostru si noi, nu facem nimic, facem tot mai multe rele, si-l suparam pe DUMNEZEU, CREATORUL nostru / tuturor !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Tehnologie : BMW recheamă în service 23 de modele
Pagina a fost generata in 0.5295 secunde