€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Opțiune nouă pentru utilizatorii WhatsApp

Ştire online publicată Marţi, 31 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
WhatsApp a început implementarea facilităților care permit comunicarea video a până la patru persoane prin intermediul camerelor telefoanelor mobile, scrie News.ro.


Promisă de Facebook încă din luna ianuarie, conferința video este acum lansată pentru WhatsApp și va fi disponibilă pe parcursul următoarelor zile atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iPhone.

Transmisia în cazul conferințelor video a fost optimizată pentru a putea funcționa în orice condiții, inclusiv pe cele mai lente rețele și în zonele cu semnal slab.

Reprezentanții WhatsApp spun că nu contează calitatea conexiunii, singura condiție pentru a putea comunica video cu aplicația deținută de Facebook fiind existența unei conexiuni la internet.

Un alt avantaj pe care cei atenți la intimitatea online sau reticenți la produsele deținute de Facebook îl vor aprecia, este criptarea transmisiunilor prin intermediul aceluiași protocol folosit și pentru discuțiile în scris.

Marea limitare vine, însă, din faptul, că numai cel mult patru persoane pot fi conectate la o conferință video realizată de WhatsApp. Deși suficientă pentru majoritatea utilizatorilor obișnuiți, această limitate scoate din schemă cazul utilizării în domeniul business.

La ultimul anunț oficial, care a fost făcut în luna februarie a acestui an, WhatsApp atinsese 1,5 miliarde de utilizatori care folosesc aplicația cel puțin o dată pe lună. Tot la acea dată, Facebook anunța că utilizatorii comunică în mod audio prin intermediul WhatsApp timp de 2 miliarde minute pe zi în medie.

Comunicarea audio prin intermediul WhatsApp este disponibilă din 2014, iar din 2016 utilizatorii acestei aplicații pot comunica și video.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 3.0538 secunde