Mai multe ştiri online:

Noi detalii despre Windows 9: dispare un meniu iconic

Ştire online publicată Vineri, 08 August 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Windows 9 va fi, cel mai probabil, lansat abia în 2015, dar până atunci nicio lună fără vești neoficiale despre acesta.

ZDNet informează că pe listă de „tăieri“ întocmită de Microsoft se găsește meniul Charms. Utilizatorilor de tablete le-a venit la îndemână să îl acceseze cu un swipe din drepta spre stânga, de la marginea ecranului, dar pe desktop acest meniu a fost mai mereu problematic și oarecum deficitar implementat. Acum, Microsoft caută să livreze un Windows mai „curat“ pe PC-urile clasice, fără elementele care ar necesita interacțiune cu un ecran tactil.

Astfel, deși rămâne același Windows sunt schimbări la nivel vizual și de interacțiune. Mai mult, scurtăturile rapide din Charms, cum ar fi cea pentru sharing, vor fi implementate în aplicațiile pe care le folosești. Aplicațiile vor „comunica“ între ele în același stil în care ar fi fost posibil prin Charms, dar va fi mai ușor de folosit sistemul de operare de către oamenii obișnuiți cu vechea interfață, scrie playtech.ro.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7355 secunde