€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

NASA a anunțat o nouă misiune curajoasă pentru explorarea sistemului nostru solar

Ştire online publicată Vineri, 28 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
NASA se află într-o continuă căutare de indicii care să arate că există alte forme de viață în spațiu și are o nouă misiune în sensul acesta.

Titan, cea mai mare lună a lui Saturn, va fi ținta unei drone NASA care va încerca să descopere și alte forme de viață în Univers.


Cercetătorii au privit întotdeauna Titan ca fiind un loc potrivit de studiat în căutarea indiciilor existenței vieții microbiale. Pe suprafața acesteia există un strat de gheață extrem de dur, dar sub acesta se află un rezervor de apă lichidă despre care cercetătorii cred că ar avea aceiași temperatură ca anumite zone din Oceanul Pacific. Din punct de vedere chimic, luna lui Saturn este alcătuită din molecule complexe care ar putea fi precursori ai vieții extraterestre.

Misiunea face parte din NASA New Frontiers Program. Dacă va avea succes, am putea afla mai multe detalii despre cum s-a format viața pe planeta noastră. Condițiile de pe luna lu Saturn sunt similare cu cele care existau pe Pământ acum patru miliarde de ani.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7292 secunde