€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

NASA a anunțat data la care va trimite primul om pe Marte

Ştire online publicată Marţi, 02 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
“Vrem să reușim să asolizăm pe Marte în 2033”, a declarat administratorul NASA în timpul unei audieri în Congresul american.

Revenirea astronauților americani pe Lună, anunțată pentru anul 2024, vizează pregătirea sosirii primului om pe planeta Marte în 2033, a confirmat marți administratorul agenției spațiale americane (NASA), Jim Bridenstine, citat de AFP.

“Vrem să reușim să asolizăm pe Marte în 2033”, a declarat administratorul NASA în timpul unei audieri în Congresul american.

“Putem să devansăm data asolizării pe Marte devansând asolizarea pe Lună. Luna este un fel de banc de probă”, a continuat fostul parlamentar american, numit în această funcție de președintele Donald Trump.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8502 secunde