Mark Zuckerberg, dat în judecată de un dezvoltator imobiliar român

191
Mark Zuckerberg, dat în judecată de un dezvoltator imobiliar român - mark-1400225635.jpg

Articole recomandate

Mircea Voskerician, un dezvoltator român din Silicon Valley (Palo Alto), îl dă în judecată pe Mark Zuckerberg în legătură cu o înțelegere pe care Zuckerberg se pare că nu a mai dus-o la bun sfârșit, potrivit Adevarul.ro.
Mark Zuckerberg a cumpărat patru case care erau învecinate cu proprietatea lui, cu gândul de a împiedica probabil pe alții să se apropie prea mult de imobilul lui. Prețul total a fost de 43 milioane dolari. Pentru cineva care e avocat al deschiderii vieților personale, prin instrumentul pe care l-a creat - Facebook, mișcarea e oarecum surprinzătoare. Viața privată din offline înseamnă totuși altceva decât viața privată din online. Mircea Voskerician, potrivit spuselor lui și preluate de ziarul San Jose Mercury News, a avut o înțelegere cu Zuckerberg, la momentul închiderii acelor tranzacții, prin care Zuckerberg se angaja să îl recomande potențialilor clienți bogați din zonă. Voskerician plănuise să dezvolte un lot de pământ aflat în spatele casei lui Zuckerberg iar Zuckerberg a reacționat cumpărând totul.
 Fondatorul Facebook a plătit lui Voskerician 1.7 milioane dolari pentru drepturile asupra proprietății, iar mai apoi a cumpărat întreg lotul de la proprietar cu 4.8 milioane dolari. Dar Voskerician spune că interesul lui în acea proprietate valora mai mult de 1.7 milioane dolari, prețul acceptat fiind un discount de fapt acceptat și în schimbul faptului că Zuckerberg promisese că-i va face legătura cu oameni potențial interesați în imobiliare. Avocatul lui Mircea Voskerician, David Draper, declară aceluiași San Jose Mercury News că "avem aici un om - Zuckerberg - care și-a construit afacerea lui pe bază de conexiuni și relații și tot ce avea de făcut era să facă niște introduceri pentru clientul meu, Voskerician". Deși înțelegerea nu a fost în scris avocatul a menționat că au existat câțiva martori la întâlnirea celor doi. Avocatul lui Zuckerberg a declarat că acuzația este fără merit. Procesul a fost deschis la instanța din Santa Clara County Superior Court la începutul acestei luni. Contactat telefonic de mine, Mircea Voskerician nu a dorit să mai adauge alte detalii la ceea ce s-a spus deja.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3671 secunde