€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Mark Zuckerberg, audiat în Parlamentul European. Oficialii europeni cer ca evenimentul să fie transmis live

Ştire online publicată Vineri, 18 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Majoritatea liderilor din Parlamentul European au fost de acord să ceară președintelui PE, Antonio Tajani, ca audierea co-fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, să fie transmisă live, scrie Digi224.ro.


Printre cei în favoarea transmisiunii live se află Partidul Verzilor, gruparea liberală ALDE, Socialiștii și Democrații, gruparea de stânga GUE/NGL și partidul de extremă-dreapta Europa Libertății și Democrația Directă, conform a doi oficiali implicații în discuții. Liderul liberal Guy Verhofstadt a confirmat decizia pe Twitter.

Cererea a fost trimisă președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, care a obținut săptămâna aceasta susținerea membrilor pentru a-l invita pe CEO-ul Facebook în PE, pentru a răspunde întrebărilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de către Cambridge Analytica. Biroul lui Tajani a comunicat că întâlnirile de acest tip nu sunt de obicei transmise live și că trebuie stabilite detaliile tehnice. Facebook nu și-a dat acordul încă pentru transmisiunea live.

Cererea de a face publică întâlnirea vine după o petiție online în acest sens, care a strâns peste 23.000 de semnături.

Zuckerberg va călători în Europa săptămâna viitoare pentru a discuta cu președintele francez Emmanuel Macron, la Paris, înainte de întâlnirea cu oficialii de la Bruxelles. El va fi chestionat privind modul în care Facebook a gestionat datele personale ale utilizatorilor, în urma scandalului Cambridge Analytica.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2127 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7134 secunde