€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Mark Zuckerberg, audiat în Parlamentul European. Oficialii europeni cer ca evenimentul să fie transmis live

Ştire online publicată Vineri, 18 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Majoritatea liderilor din Parlamentul European au fost de acord să ceară președintelui PE, Antonio Tajani, ca audierea co-fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, să fie transmisă live, scrie Digi224.ro.


Printre cei în favoarea transmisiunii live se află Partidul Verzilor, gruparea liberală ALDE, Socialiștii și Democrații, gruparea de stânga GUE/NGL și partidul de extremă-dreapta Europa Libertății și Democrația Directă, conform a doi oficiali implicații în discuții. Liderul liberal Guy Verhofstadt a confirmat decizia pe Twitter.

Cererea a fost trimisă președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, care a obținut săptămâna aceasta susținerea membrilor pentru a-l invita pe CEO-ul Facebook în PE, pentru a răspunde întrebărilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de către Cambridge Analytica. Biroul lui Tajani a comunicat că întâlnirile de acest tip nu sunt de obicei transmise live și că trebuie stabilite detaliile tehnice. Facebook nu și-a dat acordul încă pentru transmisiunea live.

Cererea de a face publică întâlnirea vine după o petiție online în acest sens, care a strâns peste 23.000 de semnături.

Zuckerberg va călători în Europa săptămâna viitoare pentru a discuta cu președintele francez Emmanuel Macron, la Paris, înainte de întâlnirea cu oficialii de la Bruxelles. El va fi chestionat privind modul în care Facebook a gestionat datele personale ale utilizatorilor, în urma scandalului Cambridge Analytica.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.1831 secunde