M3D Micro - prima imprimantă 3D pentru acasă

185
M3D Micro - prima imprimantă 3D pentru acasă - m3dmicro01-1397388945.jpg

Articole recomandate

M3D, o companie specializată în tehnologii pentru transformarea machetelor virtuale în obiecte tridimensionale reale a anunțat prima imprimantă 3D pentru acasă, cu preț suficient de mic încât oricine să și-o poată permite. Proiectată ținând cont de 3 criterii esențiale - consistență în rezultatele oferite, fiabilitate mare în timp și cost de achiziție cât mai mic, imprimanta folosește pentru modelarea 3D un procedeu numit Micro Motion Technology, supravegheat cu sistem de auto-calibrare și egalizare având rol de menținere a performanțelor în parametrii optimi de-a lungul întregii durate de viață a echipamentului.


Descrisă drept cea mai compactă și eficientă imprimantă 3D din punct de vedere al consumului de energie, M3D Micro modelează obiecte din plastic de mici dimensiuni, culoarea și rezistența fizică depinzând de materia primă folosită. Aceasta ia forma unor biluțe sau filamente din plastic, ce sunt prelucrate termic prin topire pentru modelarea produsului finit.


Funcțiile imprimantei sunt controlate folosind o aplicație interactivă cu acces la o colecție de obiecte 3D virtuale gata de imprimat. Desigur, utilizatorii au posibilitatea să descarce noi machete 3D din colecția extinsă pusă la dispoziție online, sau să încarce propriile machete 3D.


Din păcate produsul aflat în fază de pregătire de peste un an va intra în producție abia în luna august-septembrie, comenzile primite până atunci urmând să fie onorate integral până în luna martie 2015. Cei mai puțin răbdători au posibilitatea să comande un exemplar M3D Micro din lotul de pre-producție la preț de 899 dolari. Restul, pot achiziționa varianta retail la prețul de 249 dolari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Tehnologie : Facebook face MODIFICĂRI în News Feed
Pagina a fost generata in 0.5934 secunde