€ 4.683
£ 5.2808
$ 4.1063

Mai multe ştiri online:

Lovitură pentru cei care au iPhone! Apple a anunțat că VA RETRAGE multe modele de pe piață

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Producătorul de cipuri Qualcomm a câștigat joi, în Germania un al doilea litigiu cu Apple, într-un conflict la nivel global referitor la dreptul asupra brevetelor, iar producătorul de iPhone-uri a anunțat că va retrage de pe piața germană unele modele mai vechi.

Victoria obținută de Qualcomm în Germania are loc la câteva săptămâni după ce a obținut un ordin judecătoresc în China de interzicere a vânzărilor pentru unele modele de iPhone.

Apple, care a contestat ambele decizii, a continuat să ofere iPhone-urile în China, dar a făcut modificări în sistemul de operare iOS, în urma ordinului din China.

Victoria Qualcomm în Germania ar putea afecta doar câteva milioane de iPhone-uri din sutele de milioane comercializate anual de Apple. Cu toate acestea, este o victorie mică dar clară, într-un litigiu complex care se va intensifica pe parcursul lunilor următoare, ca urmare a reclamațiilor făcute în Statele Unite împotriva Qualcomm de către autoritățile de reglementare și Apple.

Apple acuză Qualcomm că a încercat în mod ilegal să păstreze monopolul asupra cipurilor destinate modemurilor.

Qualcomm a acuzat la rândul său Apple că se folosește de inovațiile sale tehnologice fără să ofere compensații corespunzătoare.

Acțiunile Apple au scăzut joi cu circa 2,3%, influențând negativ piața. Titlurile Qualcomm au coborât cu 0,2%.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Fun
ieri, ora 15:21 Foto : Horoscop 1559 vizite, 0 comentarii Horoscop
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7261 secunde