Video Jurassic World a doborât un nou record de încasări / VIDEO

310
2
Jurassic World a doborât un nou record de încasări / VIDEO - jurassicworld-1435165233.jpg

Articole recomandate

Cel de-al patrulea film din seria "Jurassic Park" își continuă parcursul fabulos și mai doboară un record. A avut încasări de un miliard de dolari în doar 13 zile de la lansare. Precedentul record aparținea ultimului film din seria "Fast and Furious", care adunase un miliard de dolari în 17 zile, potrivit Digi24.ro.



"Jurassic World" a doborât recorduri încă de la lansare. A strâns peste 510 milioane de dolari în primul weekend, devenind primul film care reușește o asemenea performanță.

În această nouă peliculă, managerii unui parc de dinozauri creează un exemplar hibrid, pentru a spori încasările. Planurile lor nu merg, însă, așa cum s-ar fi așteptat, iar creatura evadează și începe să-i omoare pe vizitatori.



Comentează știrea

costy
25 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

io
25 iunie 2015
Filmul

O porcărie de film nu îsi merită banii , chiar îmi pare rău de banii dati pe film.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6148 secunde