€ 4.7383
£ 5.3832
$ 4.2016

Mai multe ştiri online:

INVENȚIA care ne va salva telefoanele! Carcasa de smartphone cu "airbag" este realitate

Ştire online publicată Luni, 02 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Philip Frenzel, un inginer la Universitatea Aalen din Germania, a inventat un nou tip de husă de protecție pentru smartphone-uri, care promite să protejeze telefoanele în cazul accidentelor.


În locul utilizării unor materiale care să preia impactul asupra marginilor telefonului sau ecranului, soluția lui Frenzel funcționează asemeni unu „airbag” pentru dispozitiv, folosind o serie de lamele metalice care ies automat atunci când telefonul este în pericol.


Momentan această husă nu are un nume oficial, însă există prototipul numit „AD Case” pare să fie 100% funcțional. Colțurile dispozitivului de protecție ascund câte două lamele metalice cu funcție de amortizor. Acestea sunt curbate spre exterior pentru a prelua șocul unui impact cu solul, fiind creată o distanță de câțiva milimetri între telefon și podea. La impact, telefonul poate să „sară” de câteva ori, însă posibilitatea de a întâmpina un ecran sau un spate din sticlă spart în urma impactului este eliminată aproape complet.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.917 secunde