€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Instagram a dezvăluit noile arme cu care luptă contra hărțuirii online. Cum va proceda

Ştire online publicată Marţi, 09 Iulie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Instagram a dezvăluit noile arme cu care luptă contra hărțuirii online. Cum va proceda - cont41778700-1562659266.jpg
Instagram a anunțat luni introducerea de noi instrumente de luptă împotriva hărțuirii online, în încercarea de a asigura un ''mediu sigur'' pentru utilizatorii săi.


Printre aceste noi dispozitive se numără un avertisment, generat de un software de inteligență artificială, care va fi trimis persoanelor care intenționează să publice remarci injurioase pe rețeaua de socializare.

"Această intervenție le oferă oamenilor posibilitatea de a se gândi și de a-și anula remarca și va permite destinatarului să nu primească comentariul nociv", a indicat Adam Mosseri, șeful Instagram.

Un alt instrument care va fi pus la dispoziție în curând, numit "restricție", vizează reducerea unui posibil flux de comentarii negative în contul unui utilizator hărțuit.


Această caracteristică este destinată unui utilizator care evită să blocheze, să dea unfollow sau să raporteze agresorul de teama de a nu agrava situația.

Utilizatorul va putea restricționa influența unei persoane care intenționează să-i facă rău, aprobând sau nu comentariile acesteia și făcându-le apoi vizibile sau nu pentru alții.

"Persoanele restricționate nu vor putea vedea dacă sunteți activ pe Instagram sau dacă i-ați citit mesajele directe", a precizat Mosseri.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7195 secunde