€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Google intră pe piața jocurilor

Ştire online publicată Marţi, 02 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Gigantul IT Google vrea sa cucerească și piața de jocuri online. Și vine cu un produs nou pentru asta. Este vorba de un serviciu de streaming pentru jocurile video.


Platforma se numește Project Stream și va putea fi testată de vineri de un număr limitat de utilizatori, care să aibă peste 17 ani și să locuiască în Statele Unite.


Ei vor putea să ruleze pentru moment un singur joc, este vorba de Assassin's Creed Odyssey.


Dacă testele se vor desfășura fără probleme, Goolgle are în vedere dezvoltarea acestui serviciu care să fie disponibil pe baza unui abonament prin intermediul cărora gamerii să aibă acces la orice joc doar pe baza unei conexiuni la internet.


Acest lucru i-ar putea scuti de investiții în computere puternice care să le permită să joace cele mai noi jocuri.


Planurile companiei din California în ce privește piața jocurilor online nu se opresc aici. Google ar urma să cumpere mai multe studiori de jocuri și să dezvolte și o consolă de gaming.


Sursa: Digi24.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3782 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1116 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7717 secunde